KONYA / SELÇUKLU - Cemile Erkunt İlkokulu

10 KASIM ANMA PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle  Okulumuzda da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı düzenlendi.

09.05'te çalan sirenle birlikte saygı duruşunda bulunuldu. İstiklâl Marşı'nın söylenmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi ve Tören programımız öğrencilerimizin hazırladığı gösteri ve şiirlerle icra edildi.

100. yılını idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, asırları aşan düşünceleri, bitmez tükenmez enerjisi, vatan sevgisi ve Anadolu sevdası ile; vatanı dört bir taraftan düşmanlar tarafından işgale uğramış bir milletin tekrar dirilmesine, günün ve asrın şartlarına göre şekillenmesine zemin hazırlamıştır.

Bu vesileyle, cennet vatanı bize yurt olarak bırakan eşsiz komutan Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarına,tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10-11-202310-11-202310-11-2023

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 19:44 - Görüntülenme: 205