KONYA / SELÇUKLU - Cemile Erkunt İlkokulu

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 AĞAÇ PROJESİ

100. YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiyemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıfların yüzer ağaç dikmelerini böylece hem ağaç dikme sevgisi ve becerisi kazandırmayı hem de ulusal farkındalık yaratmayı   hedefleyerek  Ankara Çankaya Kemal Atatürk İlkokulu öğretmeni Zübeyde YANAR ve eTwinning Çorum il koordinatörü Yelda KUŞCU KILIÇARSLAN  tarafından kurulan   ‘’100. YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR’’ eTwinning sosyal sorumluluk projemizi öğrencilerde iklim ve su krizi farkındalığı yaratmak  amacıyla ağaç dikerek çözüm ortağı olmak için projeye dahil olduk. Türkiye'nin 81 ilinde proje kapsamında fidan dikerek iklim ve su kriziyle ilgili çeşitli çalışmalarla "100.yılda  her sınıf 100 ağaç dikiyor" hedefimize her geçen gün ulaşıyoruz. Okulumuz adına 2/A sınıfı öğretmeni Hedike Çelik ve öğrencileri okul bahçemize fidan dikerek bu etkinliğe katıldılar. Amacımız bu özel ve anlamlı etkinliğe imza atarak eğitimde iyi örnek olmaktı.Nice yüzyıllara yüzyılın Cumhuriyeti.

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 23:09 - Görüntülenme: 95