KONYA / SELÇUKLU - Cemile Erkunt İlkokulu

MADDİ YARDIMLARIMIZLA FİLİSTİNE DESTEK OLDUK

"Kim bir kimseyi öldürürse bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur."

İki yüzlü medeni(!) dünya'nın gözü önünde aylardır yoğun saldırı altındalar.Çocukların okuyacağı okulları yok artık.Tedavi olacakları hastaneler, tıbbi malzemeler, ilaçlar da yok. Günlerdir kararan hayatları, elektriksiz geçen geceleri, susuz geçen günleri ve ulaşamadıkları gıdalar yüzünden daha da kararıyor. Bebekler küvözlerde ölüme terkediliyor. işgal ve zulme boyun eğmeden vatanlarını savunan ve hayata tutunmaya çalışan Filistinli kardeşlerimiz için gerekli her türlü yardım ve desteğin sağlanması amacıyla biz de "Veren El, Alan Elden Üstündür" diyerek yardımlarımızla destek olmaya çalıştık.

İçişleri Bakanlığı Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan "FİLİSTİN İÇİN EL ELE" kampanyasına öğrencilerimize dağıtılan yardım zarflarıyla başladık.

Okulumuzda kurulan komisyon tarafından sayım ve dökümü yapıldı .

KONYA SELÇUKLU CEMİLE ERKUNT İLKOKULU ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN BAĞIŞLARI TOPLAMI 42.000,00 TL ,

AFAD Ziraat Bankası TL Hesabı olan TR060001001745555555555149 Iban numarasına bugün yatırıldı.

Maddi yardımlarıyla Filistinli kardeşlerine destek olan okulumuz öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerimize okulumuz adına çok teşekkür ederiz. Allah yardımlarınızı kabul etsin.

Çocuklar ölürse, insanlık ölür. Bizler insanlığı asla öldürmeyeceğiz...

12-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 21:08 - Görüntülenme: 380