KONYA / SELÇUKLU - Cemile Erkunt İlkokulu

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı, Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonunda gerçekleştirildi.Okulumuz Rehber Öğretmenleri,Özel Eğitim Öğretmenleri ve Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimizle birlikte programa katıldık.

Tüm Özel bireylerimizin ve ailelerinin günü kutlu olsun.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Aramızdan ayrılan öğretmenimize ve tüm öğretmenlerimize plaket takdim ettik.

Öğretmenlerimize katılımları için teşekkür ederiz.

Gününüz kutlu olsun.

Kas

Okulumuzun eksikliklerini gidermeye,bakım onarım,tamir ve tadilatlarını yapmaya devam ediyoruz.

Çatıdan gelen olukların giderleri ,dış mermer süpürgeliklerin tamamlanması,çatı izalasyonu ve kırık kiremitlerin değişimi, wc gider borularının değişimi,eski tahta wc kapılarının tamiri gibi onarımlar en kısa sürede tamamlanacaktır.

Ayrıca Mescidimizin sediri yapılmış olup, perde ve halıları da tamamlandı. Büyük ölçüde ibadete hazır hale geldi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencileri, Endülüs Okuma Projesi kapsamında en çok okuyan üç öğrenci ile motivasyon buluşmasına katıldılar.

Öğrencilerimiz; Konya Büyükşehir Stadyumunu gördüler ve buradaki Etli Ekmek salonunda yemek yediler. Konya genelinde projemizde en çok okuyan arkadaşlarıyla tanıştılar.

Öğrencilerimiz ilk defa Konya Büyükşehir Stadyumunu gördükleri için ayrıca çok heyecanlıydılar.

Emeği geçen Sorumlu Öğretmenimiz Hedike ÇELİK'e çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle  Okulumuzda da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı düzenlendi.

09.05'te çalan sirenle birlikte saygı duruşunda bulunuldu. İstiklâl Marşı'nın söylenmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi ve Tören programımız öğrencilerimizin hazırladığı gösteri ve şiirlerle icra edildi.

100. yılını idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, asırları aşan düşünceleri, bitmez tükenmez enerjisi, vatan sevgisi ve Anadolu sevdası ile; vatanı dört bir taraftan düşmanlar tarafından işgale uğramış bir milletin tekrar dirilmesine, günün ve asrın şartlarına göre şekillenmesine zemin hazırlamıştır.

Bu vesileyle, cennet vatanı bize yurt olarak bırakan eşsiz komutan Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarına,tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını, okulumuzda düzenlenen coşkulu bir kutlama programıyla kutladık.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize , görevli öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Müdürümüz Galip Kaynar ve Öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuz öğrencilerine ve misafirlerimize Lokma Tatlısı İkramında bulunduk.

Okulumuza teşrifleriyle bizleri onurlandıran tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Allah Hayırlarını kabul etsin. Yiyenlere de şifa olsun.

Ekm

3. Sınıf Öğrencimizi ve ailesini  evinde ziyaret ederek sohbet ettik.

Ziyarette Okul Müdürümüz ve Müdür yardımcımız ile Sınıf Öğretmenimiz Ahmet KÜÇÜK de hazır bulundu.

Misafirperverlikleri için ailemize teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Rehberlik servisimiz tarafından planlanan ve 1. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimizin velilerine yönelik "Uyum Programı" toplantılarımız devam ediyor.

Okul Müdürümüz Galip KAYNAR'ın da katıldığı ve velilerimize hitap ettiği toplantılar oldukça verimli ve başarılı oldu.

Öğrenci velilerimizin memnuniyetini dile getirdiği ve okulumuza desteklerini ifade etmeleri, Tüm okul çalışanlarımız adına memnuniyet verici oldu.

Toplantıya katılan velilerimize, Rehber öğretmenimiz Deniz ERDEM'e ve okul müdürümüz  Galip KAYNAR'a teşekkür ederiz.

Eyl

Boyanması gereken sınıflarımız tespit edildikten sonra ,okul imkanlarımız çerçevesinde,gönüllü öğretmenlerimiz tarafından haftasonunda boyandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlama Programı Çerçevesinde, 15 Eylül Cuma Günü, okulumuzda hazırlanan programla  "İlköğretim Haftası"nı Kutladık.

Emeği geçen 4. sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Önceliğimizi, Öğrencilerimiz için tehlike oluşturabilecek merdiven boşluklarına file çekerek tamamladık.

Okul Müdürümüz Galip Kaynar ile diğer okullarda idareci olan öğretmen arkadaşlarımız ve okul personelimizin emekleri ile yapılan file germe işlemi ile,

çalışan ve öğrencilerimiz için daha güvenli bir ortam oluşturulmaya gayret edilmiştir.

Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Eyl

Rehber Öğretmenimiz Deniz ERDEM tarafından 1. sınıfa başlayan öğrencilerimizin velilerine yönelik "Okula Uyum" konusunda bilgilendirme seminerleri verildi.

Seminere katılan velilerimize ve öğremenimize teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımız Okul Müdürümüz Galip KAYNAR' ın Velilerimize,

Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize hitap ettiği konuşma ve ardından yapılan törenle başladı.

Okulumuza yeni gelen tüm öğrencilerimize ve ailelerine hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyoruz.

Eğitim öğretim yılımız tüm paydaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Başarılı bir eğitim eğitim öğretim yılı geçirmenizi temenni ederiz.